27 Eylül 2010 Pazartesi

Butik Pasta, Cupcake, Modelleme ve Kurabiye kursumuzdan görüntüler...


Sevgili Gülcan aylar öncesindne beni aradığında kursla ilgili detayları görüşrüken çok istetekli olduğunu belli etmişti bile...

Özellikle detayları en ince ayrıntılarına kadar sorması, kafasındaki soru işaretlerinn getirdiği bir tedirginligi ifade ediyor..

Bursadan istanbul' a gelecekti ve bu işi öğrendikten sonra Hiç tanımadığı insanların özel ünlerinde pastalar yapmak istiyordu ki bukadar detaya girmesinin sebebide buydu...

Kursa gelmeden önce not kağıdına kafasına takılan her ayrıntıyı not almış ve tek tek sormuştu :) İşte öğrenme hırsı, işte öğrenci budur :) Çok kişiyi aramış, kursla ilgili bilgi almış ve ortaya çıkan çalışmaları karşılaştırdıktan sonra Pasta Perisini tercih etmiş. Burdan Gülcana kocaman teşekkürlerimi sunuyorum..

İlk kursumuz pastacılık kursuydu... Çiçeklerin yoğunlukta olduğu, gül yapımı, karanfil yapımı vs. kurdela yapımı, fırfır tekniğiyle kursumuza başladık..

Gülcan' nın ilk yapmış olduğu pasta huzurlarınızdadır efendim...

Daha sonra ki günlerde butik kurabiye kursumuz,

Hemen ardından cupcake kursumuz,

En son gün ise Figür kursuna yer verdik...

Tamamiyle kendi el becerisiyle ortaya çıkan bir çok çalışması gerçekten harika oldu...


Bu iş için malzeme çok önemli olduğu gibi ilk hetapta bana göre el becerisi ön sırada yer alıyor..

Ben bunun Gülcan' da fazlasıyla olduğunu gördüm ve çok güzel işler çıkartacağına inanıyorum...

Dört gün süren Temel pastacılık kursumuzun ardındna kocaman bir mutluluk oluştu bende. Hemen hemen nekadar birirkimim varsa bunu başka bir insanla paylaşmanın verdiği haz tarif edilemez... Gülcan' ın tedirginlikleriyle başladığı kursun bitiminde bana sunduğu minnettarlığını anlatmaya kelime bile bulamam...

İçinizde varsa bir istek hiç bir zaman ertelemeyin.. İnandığınz her işin arkasınd aolun .Çünkü Gülcan arzu ettiği en güzel şeyi gerçekleştirdi.
Artık o bir ''PaSTACI'...'


www.pastaperisi.net
pasta.perisi@hotmail.com
0536 7319132

1 yorum:

Anonymous dedi ki...

bunlar ne kadar güzel sözler çok teşekkür ederim,evet Bursa'dan İstanbul'a geldim sırf bu kurs için,kafamda birsürü soru işaretleri,belirsizlikler,tedirginlikler,gidiyorum ama acaba değecekmi düşüncesi günlerce içimi kemirdi durdu.Acaba herşeyi öğretirmi,yoksa yüzeyselmi geçer diye düşündüm durdum.Evet kalktım geldim vede geldiğime fazlasıyla değdi,umduğumdan fazlasını aldım bu kurstan,herşeyi en ince detayına kadar öğreten,zor beğenen,olana kadar tekrarlatan,sıcak,güleryüzlü,ne diyeyim işte adı üstünde PASTAPERİSİ.

LinkWithin